Brux is er voor iedereen

die altijd telefonisch bereikbaar wil zijn

Alle bedrijven die 24 uur per dag bereikbaar willen zijn met 'spoed'-component

Zoals glasherstellers, riool-techniek, loodgieters, slotenmakers en lifttechniek.

Alle bedrijven die 24 uur bereikbaar willen zijn en regelmatig overflow-opvang nodig hebben

om de werkdruk in hun eigen onderneming te verlagen en de kwaliteit te kunnen handhaven, zoals woningcooperaties, VVE-beheer en verzekeraars.

Alle organisaties en personen die telefonisch bereikbaar willen zijn, zonder eigen kantoor

zoals freelancers (zzp-ers), eenmanszaken (klusbedrijven, schilders, glazenwassers), flexibel inzetbare organisaties (begrafenisondernemers of thuiszorgorganisaties).

Alle bedrijven of organisaties die tijdelijk willen ‘opschalen’

omdat ze onverwacht snel groeien, een (tijdelijke) commerciële actie waar klanten op kunnen reageren of andere redenen hebben om tijdelijk meer capaciteit te hebben.

Voor wie?

Loodgieters, glasherstellers, rioolservice, lifttechniek

Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts en in het weekend wilt u graag dat er adequaat gereageerd wordt op een binnenkomende opdracht. Via ons systeem kunnen wij een melding direct in uw eigen systeem integreren. Dat scheelt veel werk en extra handelingen.
Meer weten

Woningbouwvereniging, woningcooperatie

Wij staan uw relaties en bewoners graag te woord en kunnen de binnenkomende telefoongesprekken verwerken en direct afhandelen. Wij zorgen voor een transparante communicatie, online zijn alle verrichtingen speciaal voor u te volgen.
Meer weten

ZZP-ers en eenmanszaken

Niet de tijd of de mensen om altijd de telefoon op te nemen en uw klant te woord te staan? U kunt uw eigen nummer moeiteloos doorschakelen of vraag een eigen nummer bij Brux aan.
Meer weten